16 Temmuz 2014 Çarşamba

Çerkez Çorbası Tarifi



Genel Bilgiler
Kategori : Çorba Tarifleri
Etnik : Çerkez Yemek Tarifleri
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 75 dk
Malzemeler
- 2 Adet Kırmızı Biber
- 1 Adet Kuru Soğan
- 2 Su bardağı Mısır Tanesi
- 1 Kg Parça Et
- 2 Su bardağı Taze Fasulye
- 3 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında Tuz
Hazırlanışı
Etler yıkanarak, üzerini örtecek kadar su konur ve haşlanır. Haşlanan et, taze mısır ve ince doğranmış taze fasulyeyle birlikte pişirilir. Tuzu da ilave edilir. İnce doğranmış soğan yağda kavrulur ve kırmızı biber ilave edilir. Bu karışım çorbanın üzerine dökülür.
Kalori Miktarı
Toplam Kalori Miktarı : 2436 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 406 Kcal


0 yorum:

Yorum Gönder

Blog'ta seninde sözün geçsin istermisin o zaman yorum bırak.